Уанда Нара обясни защо Ювентус трябва да забрави за Икарди

Уанда Нара обясни защо Ювентус трябва да забрави за Икарди

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди иска да остане в тима за постоянно. Това заяви неговата половинка Уанда Нара в интервю за Rete 4 в Италия. Тя даде да се разбере и защо Икарди не би приел оферта от Ювентус.

“Мауро в Юве? Не. Неговото настояще е в ПСЖ. Той се чувства великолепно в Париж и вкарва много голове. Изборът да отиде там се оказа много добър. Сред причините Икарди да предпочете ПСЖ беше и тази, че не искаше да предаде Интер”, заяви Уанда Нара.

“Не знам кой го изгони от Интер, но явно всички са доволни, защото Мауро отиде в по-силен отбор. Той нямаше как да откаже тази оферта”, добави аржентинката.

Тя коментира и изказването на настоящия наставник на “нерадзурите” Антонио Конте, който заяви, че за футболистите е препоръчително да не прекаляват със секса преди мач.

“Не знам какво да кажа. Мауро е голям професионалист и не прави нищо преди мач. След мач - може, но само ако резултатът е добър. В противен случай дори не иска да ме вижда”, призна бившата порнозвезда.

Икарди е в ПСЖ под наем, но почти сигурно клубът ще го откупи след края на сезона. Нападателят има 8 гола в Лига 1 и 5 в Шампионската лига за парижани.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти