Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16) 2:0

Берое търси попълнения в чужбина

Берое търси попълнения в чужбина

Спортният директор на Берое Валентин Грудев е на скаутска мисия в чужбина. Шефът на заралии е гледал на живо набелязани футболисти. Той е бил в Турция и Португалия.

Както е известно, старши треньорът Димитър Димитров обяви, че се нуждае от доста попълнения. Четирима си тръгват - Иван Бандаловски, Ерол Алкан, Петко Цанков и Юлиан Ненов, а Александър Василев е пред трансфер в Левски. Херо държи задължително да бъдат привлечени нападател, двама защитници и халф. Той иска да засили конкуренцията и най-вече да има вариативност при определянето на състава.

Берое започва подготовка на 6 януари (понеделник). Тимът ще е на лагер в Турция, където ще изиграе 5 контроли. Заралии са категорични, че няма да се насочват към родния пазар за нови попълнения, а те ще са главно чужденци.

“Зелените” въпреки някои несполучливи резултати напролет ще участват в битката за първата шестица, която се очертава да е доста свирепа.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти