Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Локомотив (Пловдив) II - Ботев (Пловдив) II - 1:0

Ман Юнайтед уверен в битката за Холанд

Ман Юнайтед уверен в битката за Холанд

Манчестър Юнайтед е уверен, че една крачка пред конкурентите в битката за подписа на Ерлинг Браут Холанд. Според "Сън" клубът ще се договори с РБ Залцбург за сделка на стойност 76 милиона лири още през януари. 19-годишният норвежец обаче няма да заиграе на "Олд Трафорд" от януари, а ще бъде преотстъпен на австрийците до края на сезона.

Оле Гунар Солскяер е поставил Холанд на първо място в списъка си за селекция и има желание трансферът да бъде реализиран колкото е възможно по-скоро, тъй като интерес към играча има от повечето водещи европейски отбори. Мениджърът е имал желание нападателят да се включи веднага към тима и да помогне на отбора до края на сезона, но от Залцбург настоявали той да остане в Австрия до края на настоящата кампания.

Австрийският клуб има договорка със сестринския си клуб РБ Лайпциг, според която германците могат да привлекат Холанд за 20 милиона паунда. Те имат желание да използват тази възможност, но играчът трябва да се съгласи да премине в Бундеслигата. Ако той откаже, което е почти сигурно, Залцбург може да преговаря за трансферна сума с всички останали.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички