Севиля, Майорка и Хетафе с минимални победи за Купата на краля

Севиля, Майорка и Хетафе с минимални победи за Купата на краля

Днешните мачове от 1/64-финалите за Купата на краля в Испания не предложиха изненади и всички отбори от Ла Лига се класираха за следващия кръг. Някои от тях обаче сториха това по-трудно от очакванията. Севиля се наложи само с 1:0 над четвъртодивизионния Бергантинос, а със същия резултат Майорка елиминира друг представител на Терсера дивисион - Ел Аламо. Точен за севилци беше Жул Конде в 16-ата минута, а за Майорка се разписа Алекс Алегрия в добавеното време.

Хетафе също имаше проблеми при визитата си на скромния Ел Палмар, но направи обрат, след като губеше с 0:1. Хавиер Ечейта си вкара автогол в 25-ата минута, но след почивката Анхел Родригес и Хорхе Молина (от дузпа) донесоха победата с 2:1 на тима от мадридското предградие.

Валядолид с лекота отстрани Толоса след успех с 3:0. Енес Юнал откри резултата в 21-ата минута, а през второто полувреме точен на два пъти беше Алваро Агуадо след подавания на Мигел де ла Фуенте.

Виляреал беше още по-убедителен - 5:0 срещу Комийяс. Карлос Бака направи хетрик и пропусна дузпа в последната минута. Останалите попадения за “жълтата подводница” реализираха Леонардо Суарес и Сантиаго Касорла.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти