Гледай на живо

Очаквайте: Вижте как разрушават стадион "Българска армия"

АПОЕЛ Никозия пита за Станислав Костов

АПОЕЛ Никозия пита за Станислав Костов

АПОЕЛ Никозия е проявил интерес към нападателя на Левски Станислав Костов, пишат в островната държава. В момента този тим се намира на 4-о място в местния шампионат, но има 3 мача по-малко от лидера Омония и ако ги спечели, ще се изкачи на върха.

През цялата есен Костов бе измъчван от контузия и се наложи да бъде опериран в Германия. Той бе извън терена от началото на месец август и се върна в групата за мачовете едва през декември. През есента благоевградчанинът така и не отбеляза гол. През 2018/19 той стана реализатор №1 в първенството ни с 24 точни изстрела.

В момента Левски няма интерес да продаде Костов, защото цената му е паднала. Кипърците пък ще продължат да следят нападателя през пролетта. Наскоро Станислав удължи договора си със "сините", така че който го иска в редиците си, ще трябва да извади трансферна сума.

В АПОЕЛ игра и Живко Миланов. Десният бек се върна на "Герена" в началото на 2019-а, като за последно бе играл именно при кипърците.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти