Официално: Минамино е играч на Ливърпул

Официално: Минамино е играч на Ливърпул

След като вчера премина медицински прегледи, днес Такуми Минамино официално бе представен като играч на Ливърпул. 24-годишният японец ще се присъедини към европейските клубни шампиони на 1 януари 2020 година, а мърсисайдци ще платят на РБ Залцбург малко над 7 милиона лири за правата му.

Представянето на Минамино през сезона досега е отлично, като той впечатлява с ефективността си - има 9 гола и 11 асистенции в 22 мача за австрийския клуб във всички турнири. В Ливърпул Такуми ще носи екип с №18.

“Мечтаех да стана играч на Ливърпул и съм много развълнуван, че всичко това се превръща в реалност. Да играя в Премиър лийг винаги е било моя цел. Това е най-силното първенство в света и се надявах, че ако кариерата ми се развива по план, един ден ще се озова в Англия. Но никога не съм си помислял, че ще бъде с екипа на Ливърпул. Щастлив съм и очаквам с нетърпние всичко, което ми предстои”, коментира Минамино.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти