Икарди: Отдаде ли ми се голова възможност, влизам в убийствен режим

Икарди: Отдаде ли ми се голова възможност, влизам в убийствен режим

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди разкри на какво се дължи головия му нюх, откакто се присъедини в отбора през миналото лято. Досега през сезона аржентинецът има 13 гола в 17 мача за парижани във всички турнири.

“Стилът ми на игра просто идва по естествен начин. Не работя върху това толкова много. Винаги се опитвам да съм на възможно най-добрата позиция и да бъда колкото се може по-точен. Когато получа възможност за гол, трябва да съм фокусиран и да съм в убийствен режим. Досега съм отбелязал близо 150 гола и почти всички са едни и същи. Това е моят стил. Винаги се учим от всички. Всеки има своя начин на виждане спрямо футбола. Винаги съм се вслушвал в моите треньори и съотборници. Постоянно си говорим, като аз слушам как виждат играта и се уча от всеки един от тях. Винаги съм бил такъв. Във всеки един мой отбор съм бил голмайсторът, играчът, който печели мачове. Това ме преследва през цялата ми кариера.

Чувствам се страхотно тук. Имах достатъчно късмет, че направих добър старт в клуба. Пристигнах с голяма мотивация да покажа на какво съм способен на терена. За момента се получава добре. Веднага щом получа шанс да играя, говоря със съотборниците си, като им казвам какво мога, къде искам топката и какви пробиви правя. Затова трябва да имаш добри отношения със съотборниците си. Всичко това допринесе за много бързото ми приспособяване. Дойдох, за да помогна на тима да спечели възможно най-много трофеи. Целта на клуба и феновете е да гледат как Пари Сен Жермен печели. Ще направя всичко възможно на терена, за да се случи това”, сподели Икарди пред клубната телевизия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти