Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

"Сини" легенди отличиха таланти от ДЮШ на Левски

"Сини" легенди отличиха таланти от ДЮШ на Левски

Ветерани на ПФК Левски наградиха футболистите и треньорите от U15 и U16 на „синята“ Академия на традиционния коледен обяд, организиран от Сдружение „Сини сърца“. Легендите отличиха с плакети най-добре представилите се отбори на ДЮШ, като тимът на Петър Карачоров завърши есенната кампания с 15 победи от 15 мача, а селекцията на Захари Сираков финишира годината като лидер в oспорваното първенство при юношите младша възраст, родени 2003-2004 г.

Децата от „синята“ Академия имаха възможността да се докоснат до играчи като Кирил Ивков, Емил Спасов, Стефан Абаджиев, Добромир Жечев, Войн Войнов, Стефан Аладжов, Георги Цветков, Николай Тодоров и още много заслужили играчи, защитавали със сърце цветовете на любимия клуб.

При самото награждаване ветераните пожелаха на „сините“ таланти дързост, постоянство и характер в бъдещите битки, които водят в името на Левски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти