Левски пред раздяла с трио легионери

Левски пред раздяла с трио легионери

В Левски обмислят раздяла с трима футболисти през зимата, но не на всяка цена, а само ако получат добри оферти. Става въпрос за Филипе Нашименто, Насиру Мохамед и Франко Мазурек. Целта на треньорския щаб и ръководството е да подсилят състава за евробитките през лятото, като за целта обаче не трябва да допускат отслабване с раздяла с основни футболисти.

Нашименто беше отписан още през лятото. Той не започна подготовка, но беше привикан отново след раздялата с Давиде Мариани. Другите двама пристигнаха преди началото на кампанията. За Насиру Мохамед Левски плати 300 000 евро на шведския Хакен. Той обаче така и не започна като титуляр през есента. Фланговият нападателе  бил на терена в осем срещи, като в тях не успя да се разпише. Единственото му попадение  за Купата на България при успеха с 5:1 над Спартак Варна. От Левски едва ли ще успеят да получат печалба при продажбата му.

Мазурек пък пристигна като свободен агент. Аржентинецът първо имаше проблеми с килограмите. След това не успя бързо да се приспособи към стила на Левски. Той все пак записа 17 мача и се отчете с едно попадение, но не беше убедителен като заместник на Мариани. Към него има интерес от гръцки тимове и при оферта от южната ни съседка няма да е изненадващо, ако се завърне там, откъдето дойде на “Герена”.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти