Миятович: С Роналдо в състава Реал щеше да спечели на "Камп Ноу"

Миятович: С Роналдо в състава Реал щеше да спечели на "Камп Ноу"
Бившият футболист и директор в Реал Мадрид Предраг Миятович посочи липсата на футболист като Кристиано Роналдо в състава като основна причина отборът да не спечели "Ел Класико" срещу Барселона през седмицата в отложения мач от Примера дивисион. В крайна сметка двубоят на "Камп Ноу" завърши 0:0, а Роналдо, който вече втори сезон играе в Ювентус сякаш в потвърждение на думите на Миятович отбеляза страхотен гол с глава за "бианконерите" за успеха с 2:1 над Сампдория в Генуа.
"На първо място ми липсваше Роналдо или играч като него, макар те да не са много. С такъв "убиец" Реал щеше да вкара и да спечели мача. Не знам дали на Реал отново ще се отвори такава възможност да си тръгне с победа от "Камп Ноу". В Барселона нямат проблема на Реал, който е зависим от Карим Бензема. Когато Меси не вкарва, бележи Суарес, или някой друг. Тревожи ме, че когато Бензема няма ден, то във втори голмайстор се превръща Серхио Рамос, който е защитник", казва Миятович.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти