Симеон Славчев: Не желая да коментирам темата "Левски" на този етап

Българският полузащитник Симеон Славчев не пожела да коментира слуховете за свой трансфер в Левски. Халфът, който вчера разтрогна с Карабах, разкри, че обмисля няколко предложения за продължаването на своята кариера.

"Факт е, че се разделихме с Карабах по взаимно съгласие. Прецених, че трябва да играя, а там ситуацията е по-сложна. Има ограничения за чужденците. Трябва да играе един до 21 години по 90 минути в първенството. Тъй като останаха мачове само в първенството, шансовете ми за игра драстично намаляха. Гледам напред и скоро ще взема някакво решение".

"Не желая да коментирам темата Левски. Тепърва разтрогнах и ще обмислям къде да продължа кариерата си. Имам предложения, но засега са твърде много спекулациите. Нищо не се знае за в бъдеще. Не съм спал цяла вечер, пътувал съм. За момента изчаквам и скоро ще има развитие. Приемам завръщане в България като вариант. В момента наистина размишлявам кои са негативите и позитивите. Близките ми хора и хората, които ме познават, знаят какво следва".

"Създал съм едно добро име в Полша и Кипър. Там също имам доста предложение, но нищо конкретно. Бих желал възможно най-скоро да се разбере къде ще играя, за да се концентирам върху новия си отбор. По-добре е да бъдем отписвани (националният ни отбор). Точно тогава сме имали успехи, когато сме отписвани. Зарадвахме се, че се падна Унгария. Те се зарадваха, че им се падна България. Ще работя много, за да съм на линия за тези мачове. Напоследък българите отиваме в чужбина и не ни се получават нещата. Не вярвам да е заради качества, а по-скоро заради манталитет. Мога да отлича Десподов и Георги Миланов, които могат да докажат, че българите не сме трета ръка футболисти".

"Ивелин Попов си каза мнението и назова причините за своето оттегляне. Познавам него и семейството му. В момента той обира негативите заедно с още две-три фигури. Не сме направили така, че хората да се върнат на стадиона. Сега ако не се върнат, кога ще имаме толкова близък шанс за направата на нещо подобно? Сега трябва да получим подкрепа от феновете. В националния отбор винаги съм се чувствал добре и не съм бил замесван в скандали. Не мога да коментирам тези неща, защото не съм запознат".

"Нямам официални предложения. Имало е разговори с определени клубове в България, но не мисля, че не е коректно да ги споменавам".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти