Плановете на Дортмунд и Реал М за Хакими не съвпадат

Плановете на Дортмунд и Реал М за Хакими не съвпадат

От Борусия (Дортмунд) потвърдиха, че искат да откупят Ашраф Хакими, но според испанските медии Реал Мадрид няма да се съгласи и ще разчита на футболиста. В момента мароканецът кара втория си сезон под наем в клуба от Бундеслигата и се представя много силно, като през тази кампания досега има 6 гола и 5 асистенции. В контракта за преотстъпване обаче няма клауза за откупуване.

“Многократно сме казвали, че искаме да задържим Ашраф и занапред. Но в крайна сметка всичко зависи от Реал. Засега няма никакво решение. Ще водим разговори през идните седмици и месеци”, заяви спортният директор на Борусия Михаел Цорк.

В Испания обаче пишат, че Зинедин Зидан си прави сметките с Хакими в състава. На него ще се разчита да е конкуренция на Даниел Карвахал. Освен това в Дортмунд футболистът направи и силни мачове като дясно крило.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички