Уулвърхамптън с обрат срещу Норич (видео)

Уулвърхамптън с обрат срещу Норич (видео)

Уулвърхамптън стигна до обрат при гостуването на Норич. "Вълците" губеха на почивката, но с голове на Сайс и Хименес през второто полувреме спечелиха с 2:1. Тод Кантуел откри за домакините в 17-ата минута, но тимът не задържа преднината си и продължава да е на 19-о място, като шест точки го делят от първия отбор над зоната на изпадащите.

"Канарчетата" имаха предимство през първата част и заслужено поведоха, след като Кантуел се възползва от недобре избита топка. Норич трябва да съжалява, че не увеличи преднината си. Теему Пуки на два пъти бе изведен сам срещу Руи Патрисио, но не успя да се разпише, а Алекс Тети удари греда.

Удар с глава на Сайс изравни резултата, а в 81-ата минута Хименес отбеляза 16-ия си гол от началото на сезона, с което донесе победата на гостите. Уулвс е шести в класирането, като изостава на две точки от четвъртия Челси, който утре се изправя срещу Тотнъм.

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти