Симеон Славчев подписа и каза: От малък съм левскар, израснах в сектор "Б" (видео)

Националът Симеон Славчев вече е футболист на Левски. Полузащитникът подписа тригодишен контракт със "сините". Мони заяви, че от малък симпатизира на 26-кратните шампиони и доста развълнуван от трансфера.

"Чувствам се доста развълнуван, желанието ми беше да бъда тук. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б". Не мисля, че това е крачка назад. Защо да е крачка назад?! В Левски се работи много, познавам треньора добре, намирам се на точното място. Направил съм си сметката, левскар съм и винаги една от мечтите ми е била да съм на "Герена". С течение на събитията и обстоятелствата се отвори възможност за Левски, искам да бъда тук. Искам да почувствам какво е да играеш на "Герена". Досега съм бил тук само като привърженик", каза Славчев.

"В Карабах в последно време не получавах шанс за изява, но не съм спирал да тренирам. За началото на зимната подготовка ще съм във форма. Не е времето сега да казвам какви са личните ми амбиции. Ако някой си мисли, че българското първенство е много слабо и лесно се играе, попитайте чужденците, които идват тук, колко от тях са успели. Първенството не е лесно", добави бившият играч на Литекс, Спортинг и Лехия (Гданск).
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти