Лече се бори, но се върна към домакинските поражения

Лече се бори, но се върна към домакинските поражения

Отборът на Болоня надви Лече с 3:2 като гост в зрелищен двубой от 17-ия кръг на Серия “А”. Така “джалоросите” се върнаха към загубите на своя стадион, след като записаха четири равенства в предишните си четири домакински срещи.

Кума Бабакар се разписа още в 13-ата минута, но той беше отменен поради засада. В 33-ата Рикардо Орсолини нацели напречната греда след удар с глава, но в 43-ата беше по-точен и така откри резултата в полза на Болоня. В 56-ата Роберто Сориано удвои преднината на тима, а десет минути по-късно Орсолини вкара втория си гол в мача. Въпреки пасива си от три попадения, домакините не се предадоха и така в 85-ата минута Бабакар с воле прати топката в противниковата мрежа, като този път голът му беше зачетен. В добавеното време резервата Диего Фариас с далечен шут намали изоставането до 2:3, но за повече “джалоросите” нямаха време и така трябваше да се примирят със загубата.

Така Болоня се изкачи на осмото място с актив от 22 точки, докато Лече е 16-и с 15 пункта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички