Лукоки не иска да бъде продаван

Лукоки не иска да бъде продаван

Джоди Лукоки почти сигурно ще остане в Лудогорец и за пролетта. Крилото е спряган за трансфер в Трабзонспор. на този етап обаче турският тим не е съгласен с цената, поставена от разградчани на играча. Освен това и футболистът предпочита да остане в Разград, за да може да вземе участие в мачовете с Интер от 1/16-финалите на Лига Европа. Той е склонен да бъде продаден, но след края на сезона.

Така, ако остане, Лукоки може да играе срещу Лукаку от “нерадзурите”. Конгоанецът с холандски паспорт е споделил пред свои близки, че при силни изяви срещу гранда от Милано, може да получи предложение от по-силен клуб от Трабзон.


В началото на 2020 година ръководството на “Орлите” ще започне преговори за нови договори с хората, чиито контракти изтичат през лятото. Сред тях с приоритет са Клаудиу Кешерю, Станислав Дяков, Марселиньо и Вандерсон.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти