Вижте снимката на 9-годишния Симеон Славчев с шапка и шал на Левски

Новото попълнение на Левски Симеон Славчев вчера заяви, че от малък симпатизира на 26-кратните шампиони на България. Столичанинът, който проби в професионалния футбол с екипа на Литекс, обяви че е израстнал в Сектор "Б". "Чувствам се доста развълнуван, желанието ми беше да бъда тук. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б". Направил съм си сметката, левскар съм и винаги една от мечтите ми е била да съм на "Герена". Искам да почувствам какво е да играеш на "Герена". Досега съм бил тук само като привърженик", сподели Славчев.

Симеон Славчев подписа и каза: От малък съм левскар, израснах в сектор "Б" (видео)
Симеон Славчев подписа и каза: От малък съм левскар, израснах в сектор "Б" (видео)
Част от феновете първоначално помислиха, че това са обичайните изказвания на играч, който иска да се хареса на публиката. В интернет пространството обаче се появи снимка от личния архив на 9-годишния Мони с шал и зимна шапка на "сините" от далечната 2002 година, когато Левски се изправя срещу Щурм (Грац) в мач от турнира за Купата на УЕФА.

Бъдещият национал на България е в Сектор "Б", за да подкрепя "сините", които побеждават с 1:0 в редовното време, изравнявайки резултата след поражение със същия резултат две седмици по-рано в Австрия. За съжаление на столичани следва драматично отпадане на дузпи пред погледа на близо 30 000 левскари. Феновете стават свидетели на 19 наказателни удари, но Станимир Стоилов и Данаил Бачков пропускат, за да продължи Щурм (Грац) напред в турнира.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти