Кавани каза "да" на Атлетико

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани ще играе в Атлетико Мадрид, твърди популярният журналист на Sky Джанлука ди Марцио. Уругвайският стрелец е договорил личните си условия и се е съгласил да подпише за три сезона. През лятото южноамериканецът става свободен агент. Не е ясно дали от мадридския клуб няма да направят опит да вземат Еди още през януари. Ако искат това да се случи, те трябва да се споразумеят с ПСЖ за трансферна сума.
Кавани е реализирал общо 387 попадения в 661 срещи на клубно и национално ниво. Нападателят на парижани вече не е първи избор за Томас Тухел след пристигането на Мауро Икарди. 32-годишният Кавани идва на “Wanda Metropolitano”, за да засили конкуренцията в атака. От началото на сезона се представи много слабо в завършващата фаза, като е реализирал 20 гола в 18 мача от Ла Лига.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти