Уанда Нара с иронични коментари по адрес на Лукаку

Уанда Нара с иронични коментари по адрес на Лукаку

Уанда Нара, съпруга и агент на нападателя на Пари Сен Жермен Мауро Икарди, направи доста иронично изказване по повод представянето на "нерадзурите" и играта на Ромелу Лукаку.

През миналият сезон Икарди влезе в сериозен конфликт с феновете и ръководството на тима от Милано, след което му бе отнета капитанската лента и бе пратен в ПСЖ. Впоследствие Лукаку бе привлечен за 73 милиона паунда от Манчестър Юнайтед, за да запълни празнината оставена от аржентинеца.

 

"Би било добре да видим как Лукаку вкарва във важни мачове. В Шампионската лига той не успя да вкара във важните моменти и сега ще гледа елиминациите по телевизията. Можете да критикувате Икарди за каквото и да било, но истината е, че той беше последният номер девет, който вкара 120 гола за Интер", заяви Уанда Нара.

26-годишният Мауро Икарди изкара 219 мача за Интер и вкара 124 гола с 28 асистенции. ПСЖ го привлече през лятото под наем и клауза за откупуването му след края на сезона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти