Федерацията по мотоциклетизъм награди най-добрите състезатели за 2019

Федерацията по мотоциклетизъм награди най-добрите състезатели за 2019

Българската федерация по мотоциклетизъм отличи най-добрите си състезатели за 2019 година на тържествена церемония в София. Пред множество гости от страната и чужбина бяха раздадени 112 отличия на пилотите в различните класове и дисциплини, които взеха участие в кръговете от Републиканските и BMU Европейски шампионати.  

Сред официалните лица бяха Румен Петков - председател на Организационния комитет на Гран При България, д-р Волфганг Сръб - почетен президент на Европейския мотоциклетен съюз, Николета Олариу - вицепрезидент на Европейския мотоциклетен съюз, Стелиос Корелис - президент на Гръцката мотоциклетна федерация, Зоран Трайковски - президент на мотоциклетната федерация на Северна Македония и Наргиз Йозген - генерален секретар на Турската мотоциклетна федерация.

"Изпращаме една трудна, но и много успешна година. България има 17 европейски шампиони в различните дисциплини, както и станахме носители на трите най-престижни отборни купи за 2019-та. Това ни прави много горди от постигнатото и благодаря от сърце на всички за усилията, които положиха през годината. Пожелавам на всички здраве и весело посрещане на празниците", заяви Румен Петков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти