Де Бройне: Искаме да продължим да играем добре

Де Бройне: Искаме да продължим да играем добре

Целта пред Манчестър Сити е да продължи да печели мачовете си чрез стила на своя клубен мениджър Джосеп Гуардиола, заяви звездата на английския шампион Кевин де Бройне.

"Трябва да мислим мач за мач. Изпуснахме доста точки до момента, но реакцията на отбора винаги е добра след това. Играем добре. Трябва да продължим точно по този начин. Играем така в четирите сезона на Пеп Гуардиола и това няма как да се промени. Работим усилено и сме отдадени на отбора. Искаме да играем все по-добре. Хората ще се наслаждават на това. Ще опитваме да печелим всеки един мач с все по-добра игра. Искаме да побеждаваме и ще видим какво ще стане в края на сезона. Начинът е да продължим да работим и да играем добре", категоричен е белгийският национал.

Пеп Гуардиола вече заяви, че "не е реалистично", в Сити да вярват, че могат да спечелят титлата във Висшата лига. "Небесносините" изостават на 11 точки след лидера Ливърпул, който е изиграл един двубой по-малко в сравнение със своите съперници.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти