Наполи близо до привличането на халф на Селта

Наполи близо до привличането на халф на Селта

Наполи е в напреднали преговори със Селта за привличането на халфа Станислав Лоботка, пише “Спорт Италия”. Неаполитанците бяха набелязали слоака още през лятото и сега са готови да го вземат в редиците си. Лоботка има клауза за откупуване на стойност 50 милиона евро, но последните инхормации са, че играчът се е разбрал с шефовете на Селта да бъде продаден срещу сума от порядъка на 25-30 милиона евро.

Представители на Наполи ще летят за Испания, за да завършат преговорите за привличането на Лоботка в близките дни. Според други информации, има вариант първоначално халфът да бъде взет под наем за 5 милиона евро с опция за откупуване на стойност 20 милиона евро през лятото.


25-годишният словак е продукт на академията на Аякс. Той блесна с екипа на Ньордселанд, откъдето бе привлечен срещу 5 милиона евро от Селта през 2017 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти