12 000 на първата тренировка на Лацио след триумфа за Суперкупата (видео)

12 000 на първата тренировка на Лацио след триумфа за Суперкупата (видео)

Феновете на Лацио все още са в еуфория след спечелването на Суперкупата на Италия. "Бианкочелестите" завоюваха ценното отличие след победа с 3:1 над Ювентус, а вчера проведоха първата си тренировка след коледните празници и бяха бурно аплодирани от близо 12 000 свои привърженици на базата Формело. През май около 5000 тифози отпразнуваха с тима Купата на Италия, а за последно на тренировка на "орлите" имаше подобно стълпотворение през 2015 година, когато отборът победи Наполи и се пребори за третото място в Серия "А".

Заради големия трафик около базата част от футболистите закъсняваха за вчерашното занимание и неговото начало беше отложено с половин час. При появата на футболистите феновете възпламениха много димки и огласиха базата с песните си. Сенад Лулич показа трофея на привържениците, а за специалната фотосесия беше доведена и орлицата Олимпия - символ на клуба.

"Когато видях колко много фенове са тук, направо настръхнах", призна румънският защитник Стефан Раду.

Лацио е на трето място в Серия "А" след 18-ия кръг. Тимът на Симоне Индзаги спечели 8 поредни срещи в първенството и изостава с 6 точки от водачите Интер и Ювентус, но има и мач по-малко.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти