Погба отново създава проблеми на Ман Юнайтед

Погба отново създава проблеми на Ман Юнайтед

Пол Погба не отпътува с отбора на Манчестър Юнайтед за Лондон, където днес "червените дяволи" се изправят срещу Арсенал. Очаква се французинът да пропусне двубоя.

Той се завърна на терена на 22 декември след тримесечно отсъствие поради контузия. Погба влезе като резерва срещу Уотфорд и няколко дни по-късно в мача срещу Нюкасъл. Солскяер обаче не го включи в групата за мача с Бърнли.

Френският национал заявил на мениджъра си, че има нужда от още време за въстановяване. В събота обаче той отлетя за Франция, за да види братята си и да участва в благотворителен мач.

Според медиите на Острова в Манчестър Юнайтед им е писнало от изцепките на Пол и обмислят да се разделят с него. Напрежението още повече се увеличи след изказванията на агента му Мино Райола, който заяви, че не би пратил свой играч на "Олд Трафорд", тъй като в клуба нямат стратегия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти