Уест Хам размаха чука и заби Борнемут под чертата (видео)

Уест Хам размаха чука и заби Борнемут под чертата (видео)
В повторния дебют на Дейвид Мойс начело на Уест Хам отборът направи един от най-силните си мачове за последната година и разгроми с 4:0 прекия си конкурент в борбата за оцеляване Борнемут, с което задминаха въпросния съперник. Футболистите от столицата не дадоха никакъв шанс на съперника и го изпратиха в нокаут още преди почивката, когато забиха три гола. Така “чуковете” ще посрещнат следващия 22-и кръг в Премиър лийг на 2 точки от зоната на изпадащите, в която “черешките” вече се намират.



Капитанът на домакините Марк Нобъл (17’, 35’) се разигра и вкара две попадения, а между тях Себастиан Але (25’) спечели симпатиите на всички с изумителен гол след странична ножица. Фелипе Андерсон (67’) утежни положението на съперника след почивката. Тимът на Борнемут се представи крайно плахо и създаде само една чиста възможност, завършила с удар в гредата на Доминик Соланке малко преди края.

Мойс, който замени освободения Мануел Пелегрини, постави Але на върха на атаката и Андерсон в близост до него. Играчите на Уест Хам се развихриха и набързо решиха всичко. В 17-ата Нобъл беше точен за 1:0 след рикошет в тялото на Люис Кук. В 25-ата Але смая зрители с атрактивно изпълнение от въздуха - 2:0.

Десет по-късно Нобъл спечели дузпа, която реализира за 3:0.

През второто полувреме “чуковете” довърши Борнемут с четвърти изстрел в мрежата в 67-ата минута.

В 75-ата реферът показа директен червен картон на Аарън Кресуел от тима на домакините за нарушение срещу Райън Фрейзър, но след намесата на ВАР го промени на жълт.

В неделя Уест Хам гостува на Джилингам в мач за Купата на футболната асоциация, a ден по-рано Борнемут приема Лутън.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти