Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Интер се насочва към Тонали след провала с Кулушевски

Интер се насочва към Тонали след провала с Кулушевски

След като не успя да си уреди услугите на халфа на Аталанта Деян Кулушевски, който подписа вчера с Ювентус, сега Интер ще насочи изцяло усилията си към привличането на друг младок. Смята се, че на “Сан Сиро” подготвят сериозна офанзива за Сандро Тонали от Бреша.

Не е тайна, че треньорът Антонио Конте настоява за привличане на качествн халф. Тонали отдавна е в полезрението на “нерадзурите” и сега те ще направят опит да го вземат в редиците си.


Тонали е сред най-перспективните млади играчи на Апенините и дори е наричан “новия Пирло”. Той е харесван и от няколко други големи клуба, така че битката за подписа му може да се окаже сериозна.

От Интер обаче се надяват да успеят да изпреварят конкуренцията и да си осигурят услугите му възможно най-скоро. “Нерадзурите” дори са готови да откупят правата му, но да го оставят да доиграе сезона в Бреша, ако така по-лесно ще стигнат до сделка с “Лъвовете”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти