Ибрахимович се завърна с гол и асистенция за Милан

Часове след представянето си като футболист на Милан Златан Ибрахимович изигра и първия си мач за тима след своето завръщане. За едно полувреме на терена този следобед 38-годишният нападател се отчете с гол и асистенция при победата с 9:0 над аматьорите от Родензе в контрола, играна на базата на “росонерите”. Шведът реализира за 3:0 и подаде на Хакан Чалханоолу за негов гол. Първата част завърши 5:0, а Давиде Калабрия (2) и Пакета отбелязаха другите голове.

Милан игра в схема 4-3-3 с Ибра на върха на атаката. Чалханоолу и Сусо действаха на крилата. Треньорът Стефано Пиоли заложи на изцяло нов състав за втората част от проверката. Именно смяната на Ибра Пьонтек също вкара два гола, а Кастийехо и Леао оформиха крайното 9:0.

Голяма е вероятността Златан да бъде титуляр за тима и срещу Сампдория в понеделник. Това стана ясно, след като Пиоли заложи на титулярите в днешната среща. Донарума бе на вратата, а Калабрия, Мусакио, Романьоли и Тео Ернандес бяха в защита. Банесер, Пакета и Бонавентура действаха зад Сусо, Ибра и Чалханоглу.

Ибра: Не исках да напускам през 2012 година! Готов съм да играя още днес
Ибра: Не исках да напускам през 2012 година! Готов съм да играя още днес
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти