Ювентус отказва оферти за Мерих Демирал

Ювентус отказва оферти за Мерих Демирал

Защитникът на Ювентус Мерих Демирал е обект на сериозен интерес в последните дни. Турчинът попада в трансферните планове на английския Лестър и на германския Борусия (Дортмунд). “Лисиците” са изпратили оферта за него на стойност 30 милиона евро, която обаче е била отхвърлена от торинци. Те не са приели и предложението на дортмунци, което е било 40 милиона евро.

В Ювентус имат големи очаквания към 21-годишния Демирал, като очакват той да бъде основен играч на тима в бъдеще. “Бианконерите” предпочитат да продадат Даниеле Ругани и Емре Джан, като в момента търсят купувачи за двамата.


Демирал бе привлечен през лятото от Сасуоло и в началото на сезона трудно получаваше шанс за изява. Маурицио Сари обаче го пусна титуляр в последните 4 мача за 2019 година и турчинът остави доста добри впечатления с изявите си, като вероятно все по-често ще попада в плановете на наставника до края на кампанията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички