Саутхамптън преодоля Хъдърсфийлд и се класира за четвъртия кръг

Саутхамптън преодоля Хъдърсфийлд и се класира за четвъртия кръг

Саутхамптън пренесе отличната си форма от първенството и в турнира за Купата на Англия. “Светците” спечелиха с 2:0 срещу борещия се за оцеляване в Чемпиъншип Хъдърсфийлд и се класираха за четвъртия кръг на турнира. Дебютантът Уил Смолбоун откри резултата в началото на второто полувреме, а Джейк Вокинс удвои аванса на домакините малко преди края. Попадение на Шейн Лонг през първата част бе отменено след разглеждане на ситуацията с ВАР. Саутхамптън записа четвърта победа в последните си пет мача.

Четвъртодивизионният Карлайл, който се бори за оцеляване във Втора лига, водеше с два гола на почивката при гостуването си на Кардиф Сити. Домакините обаче успяха да изравнят в началото на второто полувреме и срещата завърши 2:2.

Оксфорд Юнайтед, който се бори за влизане във второто ниво на английския футбол, преодоля аматьорския Хартлипул, въпреки че губеше с 0:1 на почивката. През второто полувреме разликата в класите се видя и Оксфорд стигна до четири безответни гола за крайното 4:1.

САУТХАМПТЪН - ХЪДЪРСФИЙЛД 2:0

1:0 - Смолбоун (47)

2:0 - Вокинс (87)

КАРДИФ - КАРЛАЙЛ 2:2

0:1 - Бридж (12)

0:2 - Маккърди (45)

1:2 - Патерсън (50)

2:2 - Уайт (55)

ОКСФОРД - ХАРТЛИПУЛ 4:1

0:1 - Китчинг (9)

1:1 - Хол (52)

2:1 - Баптист (66)

3:1 - Фосу (84)

4:1 - Тейлър (87-д)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти