Маурицио Сари: Допуснахме много грешки, но работим върху това

Маурицио Сари: Допуснахме много грешки, но работим върху това

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари говори пред медиите за първи път през новата година. Шампионите на Италия изпратиха 2019 г. с поражение от Лацио в мача за Суперкупата на Италия, а не са и еднолични лидери в Серия “А”. В понеделник “бианконерите” приемат Каляри. Ето какво каза Сари днес:

ДОПУСНАТИТЕ ГОЛОВЕ
Когато отборът инкасира попадения, не винаги вината е у бранителите. Смятам, че на защитата не беше помагано достатъчно. Работихме усилено върху движението на халфовете. Обърнахме внимание на грешките, които допуснахме в последно време. А те бяха много. Да, насочихме се и към Каляри като съперник, но се съсредоточихме главно върху нашите си слабости.


МАТАЙС ДЕ ЛИХТ

Той имаше труден период заради контузиите в рамото и аддукторите. Все пак Матайс изигра много мачове и се справи с доста проблеми. Дадохме му почивка, след като Демирал беше възстановен.

ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ ЗА МАЧА

Тренираме така, че Андре Рабио да бъде бъде вдясно, Емре Джан да бъде центъра, а Федерико Бернардерски да действа като медзала.

ДЕЯН КУЛУШЕВСКИ

Той е изключителен талант. Беше важно Юве да стигне до него преди останалите клубове. Не мога аз да кажа дали е можело да го привлечем в състава още сега.

ТРИЗЪБЕЦА В АТАКА

Утре ще видим кой ще играе. Аарън Рамзи също е опция, който набира скорост. Но трябва да сме внимателни, защото двамата полузащитници на Каляри са опасни. Дъглас Коща? Ако е здрав, винаги ще бъде вариант. Но той все още не е в топ форма.

Who remembers this @PauDybala_JR strike? Pay attention because it will happen before you know it! #JuveCagliari pic.twitter.com/7GeFeTKGay

— JuventusFC (@juventusfcen)

January 5, 2020

>

ПАУЛО ДИБАЛА

Няма никакъв проблем с него. Вчера той тренира индивидуално само защото беше изморен, нищо повече. Днес ще се подготвя наравно с групата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти