Папазов: Много искам Левски да спечели Купата (видео)

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов разкри какво си пожелава за предстоящата година в българския футбол.

"Искам да поздравя всички хора, които обичат българския футбол, да е щастлива и здрава годината за тях. Виждам много хора с различия в тази сграда, дано се обединят. Заради тия баражи можем да направим един голям успех, който да сподели цялата нация. Нека всеки загърби различията си и да се обединим в името на българския футбол”, започна Папазов.

"Безкрайно много искам Левски да спечели Купата заради тези пълни 10 години без трофей. Осъществимо е това желание. Категорично смятам, защото лятото бях близо до Лудогорец и подготовката им, която е европейска, това дава своето отражение. Трябва да има по-оспорвано първенство, но съм реалист - Левски с Купата, Лудогорец с титлата", завърши Папазов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти