Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Един от лидерите в Чемпиъншип продължава за ФА Къп (видео)

Един от лидерите в Чемпиъншип продължава за ФА Къп (видео)

Уест Бромич се класира за четвъртия кръг на Купата на Англия, след като победи с 1:0 като гост Чарлтън. Двата отбора излязоха в доста променени състави, като сред 11-те на домакините имаше трима дебютанти. Единственото попадение отбеляза Кенет Зохоре в 32-рата минута след хубаво двойно подаване с Кайл Едуардс и удар между краката на Филипс. В последната минута младият Джош Дейвисън можеше да донесе преиграване на Чарлтън, но негов изстрел от задна ножица срещна гредата. На два пъти гредите спираха и Уест Бромич след удари на Брънт и Остин.

Четвъртодивизионният Нортхамптън Таун също заслужи класирането си напред, след като надигра с 4:2 като гост Бъртън Албиън. Нортхамптън поведе с три гола, реализирани от Ники Адамс, Райън Уотсън и Чарли Гууди. Райън Едуардс намали, но Сам Хоскинс сложи точка на спора. В добавеното време Скот Фрейзър вкара втори гол за Бъртън.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички