Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Реал предлага Бейл, Кроос или Иско като част от сделката за Погба

Реал предлага Бейл, Кроос или Иско като част от сделката за Погба

Реал Мадрид е готов да предложи на Манчестър Юнайтед някои измежду Гарет Бейл, Тони Кроос и Иско като част от сделката за халфа на "червените дяволи" Пол Погба. Според "Сън" наставникът на "белите" Зинедин Зидан не се е отказал от идеята да привлече своя сънародник и е склонен да пусне споменатите трима играчи, за да осъществи целта си. Към този списък може да бъде добавен и Лука Модрич, към когото преди време Юнайтед имаше интерес.

Според "Сън" двата клуба водят разговори, като за последно са дискутирали темата през миналата седмица. Офертата е доста гъвкава и английският клуб има възможност да предпочете един или повече от един от споменатите играчи, които да бъдат включени в размяната. Проблемът е, че двата клуба оценяват по различен начин стойността на съответните футболисти, която от своя страна ще определи и размера на финансовата част от сделката. Друга пречка са големите заплати на звездите на Реал и особено тази на Бейл, който получава по около 600 000 на седмично.

Юнайтед продължава да настоява, че цената на Погба е 150 милиона паунда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички