Ради Здравков: Целта ни е класиране на бараж (видео)

Новият наставник на Локомотив (София) Радослав Здравков изрази радостта си, че отново ще бъде треньор на “Надежда”. Специалистът заяви, че се надява да “железничарите” да надградят от това, което е постигнато до момента, като целта е класиране на бараж за efbet Лига.

24 Първа тренировка на Локомотив (София)

“Огромно задоволство да съм отново на стадион “Локомотив”. Пред отбора има цел класиране на бараж. С необходимите усилия и труд трябва да надградим от това, което се направено досега. Засега няма нови попълнения - има някои момчета на проби. Нямам големи претенции за нови футболисти, мисля, че отборът е добре структуриран. Тепърва ще се запознавам с отбора, независимо, че съм гледал доста мачове и на запис. На 27 заминаваме за Турция и се връщаме на 5 февруари. На 18 януари и 25 януари ще имаме контроли със Спортист (Своге) и Надежда (Доброславци). В Турция още три, но все още не знаем противниците. Преди първенството ще имаме и една контрола за феновете. Искам да играем рационално и активно. Този, който притежава топката контролира събитията на терена”, каза Здравков.

ФОТОГАЛЕРИЯ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти