Търпението на Удинезе се отплати (видео)

Майсторско отиграване на капитана Родриго Де Паул две минути преди края донесе важен успех на Удинезе с 1:0 като гост на Лече в среща от 18-ия кръг на италианския елит. Това е втори пореден успех за “фриуланите”, с който те се отдалечиха на 7 точки от опасната зона. В същото време за днешните домакини това е трета последователна загуба и те остават точно над чертата.

Двубоят на “Виа дел Маре” беше равностоен, но с много малко чисти положения. Заради засади и нарушения съдията не призна три гола - два за Удинезе и един за Лече, като отсъжданията му бяха точни.

Гостите натиснаха осезаемо във финалния етап на срещата и в 78-ата минута резервата Кевин Лазаня виждаше как открива резултата, но вратарят Габриел успя да спаси.

Тимът от Удине все пак дочака своя момент и това се случи в 88-ата минута. Тогава Де Паул показа техника в наказателното поле и имаше малко шанс, след като защитникът Фабио Лучони изрита топката в крака му, но тя все пак намери мрежата за победното попадение.


КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти