ЦСКА-София и Лудогорец в спор за Страхил Попов

ЦСКА-София и Лудогорец в спор за Страхил Попов
Страховита чистка оставя титуляр в националния без отбор
Страховита чистка оставя титуляр в националния без отбор

И ЦСКА-София е отправил оферта към десния бек Страхил Попов, пише “Тема Спорт”. Очаква се всеки момент той да разтрогне с елитния турски Касъмпаша, като е получил предложение и от Лудогорец. Така два от водещите ни отбори влизат в битка за Попов. Към него не липсва интерес и от чуждестранни клубове.

В ЦСКА-София искат да се подсилят отдясно в отбрана, тъй като там разполагат номинално само с Иван Турицов. През есента на тази позиция беше използван и централният бранител Пламен Гълъбов. В лицето на Страхил Попов обаче “армейците” ще получат доста повече опит и сигурност, а бранителят се отличава и с добри включвания в офанзивен план.
Попов ще навърши 30 години на 31 август. Той дълго беше част от Литекс, а през лятото на 2016-а премина в Касъмпаша. Попов бе основна фигура в турския клуб през последните 3 години и половина, но там решиха да правят масова чистка и тотално орязване на разходите. Страхил се наложи като неизменен титуляр в националния отбор в последните години (30 участия).

Попов е на челно място в списъка с набелязани от ЦСКА-София играчи, но на този етап не бърза да даде отговор на предложението.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти