Брендън Роджърс каза на Юнайтед да забрави за Мадисън

Брендън Роджърс каза на Юнайтед да забрави за Мадисън

Лестър няма никакво намерение да продава искания от Манчестър Юнайтед Джеймс Мадисън. Това обясни мениджърът Брендън Роджърс във връзка със спекулациите от последните седмици. Оле Гунар Солскяер иска да подсили състава си с английския халф, но това може да се окаже невъзможна задача.

“Джеймс е много талантлив футболист, който ще остане при нас и след януари. Искаме да го задържим, за да ни помогне през следващите няколко години. Джеймс и неговите представители преговарят с клуба, а тези неща отнемат известно време”, увери наставникът на “лисиците”, давайки да се разбере, че двете страни даже работят по нов договор.

През миналото лято Юнайтед съумя да вземе друг важен за Лестър футболист - Хари Магуайър, но Роджърс предупреди “червените дяволи” да не се надяват повече на нещо подобно, защото целта му е да направи тима си още по-силен.


“Не искаме да продаваме, а даже сме амбицирани при възможност да привличаме играчи. Но в крайна сметка става дума за това дали даден играч се продава”, допълни 46-годишният северноирландец.

Според “Мирър” Манчестър Юн е склонен да плати за Мадисън 45 млн. паунда и да добави Джеси Лингард.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти