Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Неймар: Това е най-силният ПСЖ, откакто съм в отбора

Неймар: Това е най-силният ПСЖ, откакто съм в отбора

Преди началото на сезона Неймар отчаяно искаше да напусне Пари Сен Жермен и да осъществи мечтаното завръщане в Барселона, но сега бразилецът изглежда щастлив във френския гранд и дори се заговори, че може да подпише нов договор. В свое интервю за Globoesporte нападателят заяви, че отборът никога не е бил толкова силен, откакто той е в Париж, а голямата цел и през тази година е спечелването на Шампионската лига.

“Може би този път ще успеем. Със сигурност имаме шансове. Това е най-силният ПСЖ, откакто аз съм в отбора. Ще се боим за всички трофеи и най-вече Шампионската лига. Осъзнаваме колко сме добри и се надявам да стигнем до финала”, амбициран е Неймар.

27-годишният ас има 10 мача и 8 гола във френското първенство, а в Шампионската лига се разписа веднъж в два мача. В интервюто той похвали специално младите си сънародници Родриго и Винисиус Жуниор от Реал Мадрид.

“И двамата са футболисти от много висока класа и го демонстрират в Реал. вярвам, че ще продължат да прогресират и да се наслаждават на футбола в Европа. Трябва единствено да натрупат опит и зрялост. Тогава ще станат още по-силни”, коментира Неймар.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти