Зидан: Доволен съм, но още не сме спечелили нищо

Зидан: Доволен съм, но още не сме спечелили нищо

Треьнорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали своите играчи за представянето им в 1/2-финалния сблъсък с Валенсия за Суперкупата на Испания. “Белият балет” се наложи с 3:1 и се класира за финала в неделя. Наставникът обаче предупреди, че тимът му все още не е спечелил нищо и е рано да се радва.

“Отборът работи здраво, за да бъде на това ниво. Радвам се да виждам динамика в играта ни във всеки мач. Вчера казах, че трябва да покажем най-доброто от себе си. Не знам дали това бе така, но съм доволен от представянето ни”, заяви Зидан.

“Доволен съм от всички, които бяха на терена, трудно ми е да отлича някого повече от останалите. Щастлив съм, че Иско отбеляза гол, той имаше нужда от това. Изобретателността на Кроос бе фантастична, а голът на Модрич е негов специалитет. Това е, което един треньор иска да вижда - играчите му да бъдат в оптимална форма. Можем да сме доволни, но все още не сме спечелили нищо. Сега трябва да си починем, а от утре ще започнем подготовка за финала”, допълни Зизу.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти