Милан сменя Борини с нападател на Интер

Милан сменя Борини с нападател на Интер

Фабио Борини е много близо до трансфер във Верона. Междувременно Милан вече му търси заместник. Последните информации на Апенините са, че това ще бъде крилото на Интер Матео Политано.

Борини се е разбрал да премине под наем във Верона до края на сезона. Очаква се сделката да бъде официално финализирана днес.

Идненадващо обаче от Милан са се насочили към големия враг Интер за попълване на дупката, която Борини ще остави с напускането си. “Росонерите” имат желание да вземат в състава си Матео Политано, като последните информации са, че “нерадзурите” са дали зелена светлина за стартиране на преговори за 26-годишния играч.


Политано не е първи избор на треньора Антонио Конте и той е преценил, че може да се лиши от услугите му. Интерес към него обаче има и от Наполи, Рома и Фиорентина, така че все още не е ясно кой ще надцака конкуренцията за подписа му.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти