Манчестър Юнайтед опитва да спре Йънг и няма да отправя оферта за Ериксен

Манчестър Юнайтед опитва да спре Йънг и няма да отправя оферта за Ериксен
Интер договори капитана на Манчестър Юнайтед
Интер договори капитана на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед е предложил на Ашли Йънг да удължи договора му с една година, след като се появиха информации, че капитанът на "червените дяволи" се е разбрал с Интер. Настоящият контракт на бранителя изтича в края на сезона, а желанието на Антонио Конте е да привлече английския национал на "Сан Сиро". Предполага се, че "нерадзурите" обаче ще предложат на Йънг малко по-дълъг контракт - за 18 месеца, което може да наклони везните в полза на Интер.

Междувременно "Скай спортс" твърди, че Юнайтед няма да отравя оферта за халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен. В последните дни се появиха информации, че "червените дяволи" ще предложат 20 милиона за датчанина, чийто договор изтича в края на сезона. Според "Скай" това обаче не е вярно и Ериксен няма да остане в Премиър лийг, а по всяка вероятност ще продължи кариерата си именно в Интер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти