Славия (Прага) извъртя номер на Левски, поиска 1.5 млн. за своя национал

Славия (Прага) извъртя номер на Левски, поиска 1.5 млн. за своя национал

Отборът на Левски не е готов да плати исканите пари за Йозеф Хушбауер от Славия (Прага), пише чешката медия iSport. Първоначално от гранда обявиха, че няма да правят спънки на опитния халф, тъй като ще налагат 20-годишния Патрик Хелебранд, но сега ръководството на тима от Прага промени изцяло своето мнение, настоявайки да получи между 500 и 750 хиляди евро трансферна сума, което обаче не се е понравило на шефовете от "Георги Аспарухов”.

Медията уточнява, че в началото на седмицата хора от "синия" лагер вече са водили преговори с Хушбауер. Футболистът се е договорил да получава над 25 хиляди евро месечна заплата, което щеше го превърне автоматично в един от най-скъпоплатените футболисти, играещи на "Герена".

Обратът обаче е факт, след като iSport твърди, че футболистът ще се присъедини в сряда или четвъртък към лагера на Славия, който се провежда в Марбея.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти