Интер се разбра с още един играч от Висшата лига

Интер се разбра с още един играч от Висшата лига

От Интер са постигнали споразумение с нападателя на Челси Оливие Жиру, който се очаква да премине в италианския тим, съобщава Джанлука Ди Марцио. Както е известно, вчера пък медиите на Апенините и на Острова бяха категорични, че капитанът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг също се е договорил с лидера в Серия “А”.

Интер договори капитана на Манчестър Юнайтед
Интер договори капитана на Манчестър Юнайтед

Според информацията вчера е имало среща между агентите на играча и представители на миланския гранд, която е приключила с благоприятно развитие. Двете страни са се разбрали за договор със срок от две години и половина. Контрактът на Жиру с Челси изтича в края на този сезон, но въпреки това Интер иска да го привлече още сега заради постоянните си проблеми с контузени играчи в нападение. Така сега предстои трудната част - двата клуба да се разберат за трансферната сума. Лондончани настояват тя да бъде между 8 и 10 млн. евро, докато “нерадзурите” са склонни да платят само половината от тези пари. Самият 33-годишен французин е получил и други оферти, най-вече от английски отбори, но въпреки това е предпочел проекта на италианците, допълва Ди Марцио.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички