Дербито Рома - Ювентус пряко по MAX Sport този уикенд

Дербито Рома - Ювентус пряко по MAX Sport този уикенд

Дербито от XIX кръг на Серия А Рома – Ювентус е гвоздеят в програмата на MAX Sport през този уикенд.  Двата отбора влизат в мача без право на грешка. “Старата госпожа” е в необичайна за последните сезони роля на догонващ, като всяка загуба на точки може да бъде решаваща в надпреварата с Интер за първото място. Задачата на Юве обаче няма да бъде никак лесна, тъй като “бианконерите” традиционно имат проблеми при гостуванията си на “Олимпико”. Шампионите нямат победа срещу Рома във Вечния град от 2014 г., а в последните си 4 гостувания са допуснали 3 поражения. От своя страна “вълците” заемат 4-та позиция в класирането, но имат само точка аванс пред следващия Аталанта, което прави и борбата за зона „Шампионска лига“ също изключително оспорвана и задължава Рома да търси успеха в двубоя. Дербито Рома – Ювентус може да гледате пряко по MAX Sport 3 в неделя, 12 януари, от 21:45 часа.

Друг вълнуващ сблъсък от Серия А през този кръг, който ще може да проследите на живо, е срещата между Интер и Аталанта. Мачът е в събота, 11 януари, от 21:45 часа и ще бъде предаван по MAX Sport 3. Преди това, отново на честотите на MAX Sport 3, но от 19:00 часа, ще се изиграе и още един интригуващ двубой от кръга в Серия А – Лацио срещу Наполи.

Този уикенд MAX Sport ще Ви направи свидетели и на заключителната част от новия национален тенис турнир ATP Cup. В събота от 02:00 часа е първият полуфинал от надпреварата, а вторият сблъсък във финалната четворка по програма трябва да започне в 09:30. Големият финал, който ще излъчи шампиона, е в неделя (12 януари) и началото му ще бъде дадено в 09:30 часа българско време. Всички тези двубои може да гледате пряко по MAX Sport 1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти