В Чехия: Трансфер в Левски вече не e на дневен ред за Хушбауер

В Чехия: Трансфер в Левски вече не e на дневен ред за Хушбауер

В Чехия излизат с нова версия около трансферната сага, разразила се между халфа на Славия (Прага) Йозеф Хушбауер и Левски.

Медиите в страната твърдят, че тимът от Прага и "сините" са водили сериозни преговори, но сделката пропаднала, тъй като изникнали неочаквани различия между двата клуба. Твърди се, че от Славия са поискали между 500 и 750 хиляди евро за подписа на играча.

Славия (Прага) извъртя номер на Левски, поиска 1.5 млн. за своя национал
Славия (Прага) извъртя номер на Левски, поиска 1.5 млн. за своя национал

Договорът на халфа със Славия изтича през лятото на 2021-а година, а чешкият клуб желае сега да се раздели с футболиста си, за да успее да му вземе солидна сума пари, както и да налага 20-годишния Патрик Хелебранд.

Към този момент футболистът все още не води подготовка с "червените звезди", а спортният директор на гранда Ян Незмае е ангажиран с това да му намери нов отбор, но в Чехия добавят, че към този момент сделка с Левски изглежда не е на дневен ред.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти