Илиан Илиев: Няма да правим селекция на всяка цена

Илиан Илиев: Няма да правим селекция на всяка цена

"Желанието ни е да подобрим играта си, за да бележим повече голове и да не губим точки и мачове в последните минути" . Това заяви в интервю за "Хоризонт" Илиан Илиев. Старши треньорът на Черно море вярва, че футболистите му имат сили да се класират за участие в първата шестица.

"Имаме тежка програма, но вярвам във възможностите на футболистите си. Ще имаме един лагер в Алания. До 17-ти януари сме във Варна. След това от 18-ти до 31-ви ще сме на подготовка в Турция. Ще изиграем 7-8 мача до началото на първенството. В доста срещи есента пропуснахме да бележим голове. До момента имаме едно ново име, което е на проби. Ндонгала ни напусна, след като не пожела да му се поднови договора. Търсим играчи, но е трудно в момента. Няма да правим селекция на всяка цена. От 23-ма футболисти на първата тренировка 12 бяха от нашата школа. Ще продължим да разчитаме на тези момчета. 5-6 момчета вече дебютираха за Черно море. Есента имаше мачове, които ми харесаха. Пресирахме противника, държахме топката, но не материализирахме превъзходството. Тогава ни липсваха голове. Ако ги бяхме вкарали, сега щяхме да сме в първата шестица", добави Илиан Илиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти