Зидан: Сега се виждам като по-добър треньор от първия ми период в Реал Мадрид

Зидан: Сега се виждам като по-добър треньор от първия ми период в Реал Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отговори положително на въпрос дали се вижда като по-добър треньор в сравнение с първия си период начело на тима, когато спечели три поредни пъти Шампионската лига.

“Да, виждам се като по-добър. Струва ми се, че прогресирам. В живота също - като личност. Учиш се от ситуациите и от хората около теб. Вслушвам се много в хората от моето обкръжение, които са много разумни. Целта ми е да прогресирам. Ситуацията около Ернесто Валверде? Това се случва на всички треньори. Не искам да навлизам в тези неща. Мислех, че Барселона ще спечели своя мач, но Атлетико Мадрид се бори до самия край.

Деветия ми финал начело на Реал? За нас нищо не се е променило. Това е в ДНК-то на клуба, който е огромен. Играчите живеят за тези мачове. Двубоят е важен, защото е за трофей. Новият формат на Суперкупата? Нямам мнение по въпроса. Федерацията реши да направи така и ние просто дойдохме. Възползвахме се от възможността, която ни предоставя турнирът. Във всички състезания, в които участваме, се борим за тяхното спечелване. Радвам се, че съм в Испания, където се наслаждавате на футбола и живота”, заяви Зидан на пресконференцията си преди утрешния финал за Суперкупата на Испания срещу Атлетико Мадрид.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти