Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Мартин Стоев: България игра много добре! Очаквах да играем на финала (видео)

Бившият селекционер на националния отбор на България по волейбол за мъже Мартин Стоев коментира представянето на Цветан Соколов и компания на олимпийската квалификация в Берлин.
Мартин Стоев: Няма да ставам селекционер на мъжкия национален отбор (видео)
Мартин Стоев: Няма да ставам селекционер на мъжкия национален отбор (видео)

“Нашият отбор игра много доре. Франция имаше кадрови проблеми. Сърбия не беше в най-добрата си форма. Възползвахме се максимално и показахме класа. Жалко , че не можахме да покажем това и срещу Германия. Германия показа малко по-добър волейбол от нас и спечелиха. На Герг Гроцер сервиса не му влезе, но игра силно в атака. Либерото (б.р. Маркус Щоервалд) и Денис Калиберда успяха да укротят нашия сервис. За сметка на това нашето посрещане малко куцаше. На токово голямо ниво разликата е малка и не е очебийна”, заяви Мартин Стоев пред Канал 3.

Легендата Любо Ганев: С конкурс ще избираме новия треньор
Легендата Любо Ганев: С конкурс ще избираме новия треньор

“Хубаво е да показваме такова силно ниво. Ако се показва обаче един път на 4 години, то по-трудно ще станат нещата. Мислех, че поне ще играем финал в Берлин. Със сигурност Теди Салпаров и Виктор Йосифов ще липсват на отбора. Може пък да изгрее звездата на някой друг волейболист”, добави Стоев.

13 България - Румъния U18

“Важното е догодина да не отпаднем от Лигата на нациите, защото сме в рисковата зона. Възможно е да има спад в играта на отбора. Салпаров и Йосифов се отказаха. Цветан Соколов вече обяви, че няма да играе в този турнир. Ако и още някой се откаже, то ще бъде доста трудно. Остава борба между нас, Австралия, Словения - които ще са жадни за победи в този турнир и Канада. Да се надяваме да се спасим, както се спасяваме последните 3-4 години”, заяви Мартин Стоев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички