Севиля се развихри за купата, перфектен дебют за рекордния трансфер на Еспаньол

Севиля се развихри за купата, перфектен дебют за рекордния трансфер на Еспаньол

Петкратният носител на Купата на краля на Испания Севиля безпроблемно се класира за 1/16-финалите в настоящото издание на надпреварата. Отборът на Юлен Лопетеги не подцени аматьорите от Ескобедо (4 дивизия) и излезе с основния си състав, за да се наложи в крайна сметка с 5:0 като гост. Люк де Йонг (17’) и Нолито (38’) бяха точни преди почивката, а след това се разписаха още Лукас Окампос (57’), Франко Васкес (75’) и Оливер Торес (90’).

Последният в класирането на Ла Лига тим на Еспаньол също не допусна грешка, след като на чужд терем надви с 2:0 третодивизионния Сан Себастиан Рейес. Рекордната покупка Раул де Томас (85’) дебютира с попадение, а преди него точен беше и Жонатан Кайери (45’).

Далеч по-трудно беше за друг представител на елита - Ейбар. Баските се измъкнаха от издънка при визитата си на четвъртодивизионния Касерено след автогол на съперника в добавеното време за крайното 2:1.

Резултатите:

ЕСКОБЕДО - СЕВИЛЯ 0:5

САН СЕБАСТИАН РЕЙЕС - ЕСПАНЬОЛ 0:2

КАСЕРЕНО - ЕЙБАР 1:2

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти