Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Играчите на Балкан посетиха център за деца, лишени от родителски грижи

Играчите на Балкан посетиха център за деца, лишени от родителски грижи

Играчите от мъжкия отбор на Балкан посетиха центъра за деца, лишени от родителски грижи "Д-р Петко Иванов". Капитанът Митко Димитров, Станислав Цонков и Дейшон Найт зарадваха децата от дома с плюшени играчи, които бяха събрани от благотворителната кампания "На мач с играчка" в "Арена Ботевград", съобщават от клуба. Заедно с тях бе и Мария Димитрова от фенклуба на Балкан, който се включи в благородната акция.

Децата от центъра за настаняване приветстваха играчите с песни и стихотворения, а директорът на центъра Димитър Манолов изрази благодарността си за подкрепата и съпричността към децата от дома за сираци. Той каза, че само хора с големи сърца могат да правят големи дела и пожела много успех на баскетболния отбор.

Междувременно, БК Балкан организира девето издание на турнирa в памет на големия треньор Иван Андреев. Надпреварата ще се проведе от 17-19 януари в Ботевград, като в нея ще участват пет отбора за момчета, родени 2004/2005 година. Това са македонския ФМП Академия, БУБА Баскетбол, Академик Бултекс 99 и два отбора на Балкан.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти